Gouden sieraden

De Verlinden Gold Collection is de uitgebreide collectie gouden sieraden van Juwelier Verlinden. Alle gouden sieraden uit deze collectie zijn in opdracht bij Duitse fabrikanten gemaakt en voorzien van Nederlandse keurmerk. De mooie afwerking en warme Nederlandse goud kleur maken deze sieraden tot echte juwelen. De gouden collectie is met veel zorg door dhr. en mevr. Verlinden samengesteld. 

Verschillende gouden sieraden

Gouden oorbellen, gouden armbanden, gouden kettingen en andere gouden sieraden vind je in de Gold collection van Verlinden juweliers. Onze prachtige gouden sieraden zijn het perfecte accessoire om je outfit helemaal mee af te maken. Zo kun je een gouden ketting bijvoorbeeld mooi combineren met gouden ring of armbanden. Onze Gold collection bevat niet alleen 14 karaat gouden sieraden, maar ook sieraden van 18 karaat goud.

Gouden sieraad cadeau geven

Ben je opzoek naar een stijlvol cadeau of een uniek geschenk. Een leuk cadeautje bedenken kan lastig zijn. Maar met een 14 karaat gouden sieraad zit je altijd goed! Hulp nodig om het juiste gouden sieraad te vinden? Neem gerust contact met ons op.

Gouden sieraden kopen

Wanneer je denkt aan goud, denken de meeste mensen aan geel goud. Naast de geel gouden sieraden, hebben wij ook een compleet assortiment rosé gouden sieraden en witgouden sieraden. Het verschil tussen (geel) goud, rosé goud en witgoud is de mix van materialen. In Nederland wordt alleen goud verkocht van minimaal 14 karaat, ook wel 14k genoemd. Dit houdt in dat er 58,5% puur goud verwerkt wordt in een sieraad. Rosé goud en witgoud zijn nog steeds gemaakt van 58,5% goud, alleen en hier andere materialen in verwerkt zoals koper, zink, zilver of palladium.