Verlinden diamond collections broche clips en sluitingen

De Verlinden Diamond CollectionS is de eigen diamanten sieraden collectie van Juwelier Verlinden. Alle sieraden uit deze collectie zijn in opdracht bij Duitse fabrikanten gemaakt en voorzien van het Nederlandse keurteken. U ontvangt bij ieder sieraad een certicicaat  van aankoop met daarop het diamant gewicht en de kwaliteit. De mooie afwerking en warme nederlandse goud kleur maken deze sieraden tot echte juwelen. De collectie is met veel zorg door dhr. en mevr. Verlinden samengesteld. 

Filter op

 
Merk
 
Materiaal
  • Onze zilveren sieraden zijn allemaal 92,5% puur zilver. De overige 7,5% bestaat uit overige metalen.

 
Kleuren
  • De kleur filter staal weergeeft alle producten die van het onedele materiaal staal zijn gemaakt. Het gaat hier wel om roestvrijstaal.

  • De kleur filter tricolor weergeeft de producten die van  drie kleuren edele metalen zijn gemaakt. Bijvoorbeeld geel, wit en rood goud. 

  • Wit goud is een legering van goud met palladium. Meestal wordt er een afwerklaag van rhodium voor een witte glans toegepast. Dit wordt rhodineren genoemd. De laag slijt er na verloop van tijd af en hierdoor wordt de orginele kleur van de legering zichtbaar. Mocht dat met een van onze sieraden gebeuren kunnen wij dat voor u herstellen.

  • Een zilveren sieraad heeft ook vaak een zilveren kleur.

 
Aanbiedingen
 
Prijs