Gouden broche - Verlinden gold collection

De Verlinden Gold Collection is de eigen gouden sieraden collectie van Juwelier Verlinden. Alle sieraden uit deze collectie zijn in opdracht bij Duitse fabrikanten gemaakt en voorzien van Nederlandse keur. De mooie afwerking en warme Nederlandse goud kleur maken deze producten tot echte juwelen. De collectie van broches is met veel zorg door dhr. en mevr. Verlinden samengesteld.

Filter op

 
Merk
 
Materiaal
  • Onze zilveren sieraden zijn allemaal 92,5% puur zilver. De overige 7,5% bestaat uit overige metalen.

 
Kleuren
  • De kleur filter staal weergeeft alle producten die van het onedele materiaal staal zijn gemaakt. Het gaat hier wel om roestvrijstaal.

  • De kleur filter tricolor weergeeft de producten die van  drie kleuren edele metalen zijn gemaakt. Bijvoorbeeld geel, wit en rood goud. 

  • Wit goud is een legering van goud met palladium. Meestal wordt er een afwerklaag van rhodium voor een witte glans toegepast. Dit wordt rhodineren genoemd. De laag slijt er na verloop van tijd af en hierdoor wordt de orginele kleur van de legering zichtbaar. Mocht dat met een van onze sieraden gebeuren kunnen wij dat voor u herstellen.

  • Een zilveren sieraad heeft ook vaak een zilveren kleur.

 
Aanbiedingen
 
Prijs
 
 
 
 

Gouden broches

Zoekt u gouden broches? Juwelier Verlinden biedt een mooi assortiment nieuwe gouden broches. Denk aan broches van zilver, goud, diamant, edelsteen of met parel. Een broche wordt ook wel sierspeld genoemd en is leverbaar in een modern, antiek of vintage design. De broches worden vaak opgespeld op kleding, om deze te versieren. Naast de gouden broche levert Juwelier Verlinden ook artikelen zoals witgouden broche, geelgouden broche, gouden broche met parel, zilver broches en diamant broche.

Goudkleurige broches

Liefhebber van gouden sieraden? De Verlinden Gold Collection heeft een zeer uitgebreid assortiment gouden sieraden. Broches zijn een chique finishing touch op uw outfit. Een broche kan ook erg handig zijn om uw sjaal of vest vast te maken.

Antieke en moderne broches

Een goudkleurige broche, moderne broche of klassieke broches, bij Juwelier Verlinden vindt u altijd het sieraad dat bij u past. Mocht u vragen hebben over de een broche of een van onze andere producten? Neem gerust contact met ons op. U bent ook van harte welkom in onze winkel.