Aller spanninga trouwringen

Wij zijn officieel dealer van Aller Spanninga

De producten van Aller Spanninga zijn  toegevoegd op onze website. Wij nodigen u tevens van harte uit om onze ruime collectie te bekijken in onze winkel op de Pastoor Jacobstraat 34 in Sint Hubert.

De prijzen van de trouwringen op deze pagina zijn per ring weergeven. Bij de damesring is de prijs inclusief diamant. De dames ringen hebben een maat aanduiding van 17 17.5 of 18 De herenring een maataanduiding van 20 20.5 of 21

De ringen hieronder afgebeeld zijn 585 dz gouden ringen uitgezonderd de zilveren vriendschaps ringen.

 

Al deze ringen hebben wij op voorraad in de winkel. U kunt ze vrijblijvend komen bekijken.

 

De ringen worden meestal op maat besteld. Vanwege de fluctuerende goudprijs zijn de prijzen daarom een indicatie van de uiteindelijke prijs. De levertijd ligt tussen de 2 en de 6 weken. Als u een eigen ring wil ontwerpen door onze goudsmeden dan vraagt dit meestal een langere periode.

Filter op

 
Merk
 
Materiaal
  • Onze zilveren sieraden zijn allemaal 92,5% puur zilver. De overige 7,5% bestaat uit overige metalen.

 
Kleuren
  • De kleur filter staal weergeeft alle producten die van het onedele materiaal staal zijn gemaakt. Het gaat hier wel om roestvrijstaal.

  • De kleur filter tricolor weergeeft de producten die van  drie kleuren edele metalen zijn gemaakt. Bijvoorbeeld geel, wit en rood goud. 

  • Wit goud is een legering van goud met palladium. Meestal wordt er een afwerklaag van rhodium voor een witte glans toegepast. Dit wordt rhodineren genoemd. De laag slijt er na verloop van tijd af en hierdoor wordt de orginele kleur van de legering zichtbaar. Mocht dat met een van onze sieraden gebeuren kunnen wij dat voor u herstellen.

  • Een zilveren sieraad heeft ook vaak een zilveren kleur.

 
Aanbiedingen
 
Prijs
 
Producten per pagina
Filteren