Registeren Inloggen Winkelwagen
Trouwringen

Trouwringen

Trouwringen

Trouwplannen? Dit bijzondere moment in jullie leven kunt u bezegelen met mooie ringen. Wij helpen u met plezier bij het vinden van de ringen die bij u en uw partner het beste passen passen. Een ring voor het leven! Al meer dan 80 jaar is Juwelier Verlinden in Sint Hubert de vertrouwde vakzaak waar u terecht kunt voor een eerlijk en deskundig advies. Wij verkochten reeds duizenden paren trouwringen en staan bekend om de goede service en het vakmanschap. 

Uitgebreide collectie
Kiest u voor geelgoud, witgoud, roségoud, of misschien een combinatie hiervan? Kiest u wel of niet voor een diamant, de grootte, de kwaliteit en de slijpvorm? Wij laten u met plezier onze zeer uitgebreide collectie gouden trouwringen zien.  Wij verkopen de merken August Gerstner, Aurodesign en Aller Spanninga (AS). Ook kunnen onze goudsmeden voor u persoonlijke ringen ontwerpen en makenom aan uw persoonlijke wensen te kunnen voldoen.

De prijzen.
U kunt de richtprijs van de damesring inclusief de getoonde diamant en de herenring bij elkaar optellen om tot de paar-prijs te komen. De prijs kan in verband met schommelingen van de goudprijs een beetje anders zijn. U krijgt bij aankoop van een compleet paar goudenringen 10% korting op de actuele prijs. Voor de exacte prijs kunt u altijd in de winkel terecht.

Filter op

 
Merk
 
Materiaal
 
Kleuren
 
Aanbiedingen
 
Prijs