Reperatieatelier

Voor reparatie van gouden en zilveren sieraden en mechanische en quartz horloges.

Reparatieatelier

Wij verzorgen sinds jaar en dag goud- en zilverreparaties en creëren tevens nieuw werk. Wij verzorgen deze reparaties samen met onze eigen goudsmeden, daarnaast werken wij samen met een aantal gerenomeerde thuiswerkers. Wij bieden u de gelegenheid om samen met onze goudsmeden een eigen ontwerp  te maken door bijvoorbeeld een model te schetsen, dat dan vervolgens na een vooraf gemaakte prijsopgave gerealiseerd wordt.

Wij kunnen prachtige nieuwe sieraden maken van uw eigen goud of van nieuw materiaal, geheel naar de wens van de klant.

Van eigen goud wordt eerst bekeken of dit bruikbaar is en of het de juiste kwaliteit heeft. Wilt u een uniek sieraad naar eigen ontwerp dan bent u bij ons aan het juiste adres. Handwerk is natuurlijk kostbaar, maar om ongewild voor verrassingen te komen staan, geven wij vooraf altijd een prijsopgave zodat u weet wat de kosten zijn voordat u beslist om het wel of niet te laten maken.

Herinneringssieraden

Wij maken ook herinneringssieraden al dan niet gevuld met as van nabestaanden. Laat u op uw gemak vrijblijvend adviseren.

Reparaties

Wij verzorgen uurwerkreparaties die uitgevoerd worden door gediplomeerde uurwerkherstellers. Van het plaatsen van een batterij en waterdicht testen tot het volledig in orde maken van een gecompliceerd mechanisch horloge. Hierbij werken we samen met een aantal horlogemakers die vakwerk afleveren.

Voor grote uurwerken kunt u ook bij ons terecht. We werken samen met een uurwerkmaker die indien gewenst de klok bij u thuis kan bezorgen en op kan hangen.