Lunor monturen

Wij zijn officieel dealer van Lunor

De producten van Lunor zijn nog niet toegevoegd op onze website. 

Modieus klassiek met eigentijdse interpretaties. Dat is het principe achter elke frame. Het creatieve brein achter de perfecte eenvoud van onze brillen is Michael Fux . In zijn rol als Managing Director en Designer , ontwerpt hij nieuwe modellen , de integratie en technische innovaties. Bij Lunor weigeren ze achter de mode aan te lopen.

In plaats daarvan willen bieden een zorgvuldige terughoudendheid. Kortstondige trends en flashy branding zijn geen onderdeel van onze filosofie.

U kunt op deze pagina de brillen die wij in onze winkel op voorraad hebben online bekijken, reserveren of bestellen. Wij nodigen u daarnaast van harte uit om onze ruime collectie te bekijken in onze winkel op de Pastoor Jacobstraat 34 in Sint Hubert.

Online kijken bij de vertrouwde vak zaak

Filter op

 
Merk
 
Materiaal
  • Onze zilveren sieraden zijn allemaal 92,5% puur zilver. De overige 7,5% bestaat uit overige metalen.

 
Kleuren
  • De kleur filter staal weergeeft alle producten die van het onedele materiaal staal zijn gemaakt. Het gaat hier wel om roestvrijstaal.

  • De kleur filter tricolor weergeeft de producten die van  drie kleuren edele metalen zijn gemaakt. Bijvoorbeeld geel, wit en rood goud. 

  • Wit goud is een legering van goud met palladium. Meestal wordt er een afwerklaag van rhodium voor een witte glans toegepast. Dit wordt rhodineren genoemd. De laag slijt er na verloop van tijd af en hierdoor wordt de orginele kleur van de legering zichtbaar. Mocht dat met een van onze sieraden gebeuren kunnen wij dat voor u herstellen.

  • Een zilveren sieraad heeft ook vaak een zilveren kleur.

 
Aanbiedingen
 
Prijs