Humphreys zonnebrillen zonnebrillen 10 extra korting

Wij zijn officieel dealer van Humphrey's

Humphrey’s Eyewear lanceerde haar eerste zonnebrillen in 1994.

Met de lancering van de monturencollectie in 2000 is Humphrey's uitgegroeid tot het favoriete merk van jonge mensen die op zoek zijn naar een funky stijl tegen een aantrekkelijke prijs. Humphrey’s probeert dichter bij hun dragers te komen om de perfecte bril te kunnen leveren.

Omdat brillen in het dagelijks leven niet gedragen worden door modellen was het tijd om de brillen uit te testen op straat. In 2012 is Humphrey’s begonnen met het volgen van echte mensen met echte avonturen. Ze zijn niet mainstream, net als de brilllen van Humphrey’s.

U kunt op deze pagina de brillen die wij in onze winkel op voorraad hebben online bekijken, reserveren of bestellen. Wij nodigen u daarnaast van harte uit om onze ruime collectie te bekijken in onze winkel op de Pastoor Jacobsstraat 34 in Sint Hubert.

Online kijken bij de vertrouwde vakzaak

Filter op

 
Merk
 
Materiaal
  • Onze zilveren sieraden zijn allemaal 92,5% puur zilver. De overige 7,5% bestaat uit overige metalen.

 
Kleuren
  • De kleur filter staal weergeeft alle producten die van het onedele materiaal staal zijn gemaakt. Het gaat hier wel om roestvrijstaal.

  • De kleur filter tricolor weergeeft de producten die van  drie kleuren edele metalen zijn gemaakt. Bijvoorbeeld geel, wit en rood goud. 

  • Wit goud is een legering van goud met palladium. Meestal wordt er een afwerklaag van rhodium voor een witte glans toegepast. Dit wordt rhodineren genoemd. De laag slijt er na verloop van tijd af en hierdoor wordt de orginele kleur van de legering zichtbaar. Mocht dat met een van onze sieraden gebeuren kunnen wij dat voor u herstellen.

  • Een zilveren sieraad heeft ook vaak een zilveren kleur.

 
Aanbiedingen
 
Prijs