Serengeti zonnebrillen 10 extra korting

OPHEFFINSUITVERKOOP OP=OP

Wij zijn officieel dealer van Serengeti.

Serengeti: compromisloze prestaties, bescherming en verfijning met hun brillen sinds 1983. Serengeti is  gepositioneerd als ‘’Worlds Finest Driving Sunglass’’ , Serengeti rust al haar premium zonnebrillen uit met gespecialiseerde technologieën zoals Spectral Control en meekleurende eigenschappen . De Serengeti lens blinkt uit in de meest uitdagende rijomstandigheden. Het licht wordt gefilterd zodanig dat het zicht een hoger contrast krijgt en zo een scherper beeld ontstaat in alle licht omstandigheden. Ook het verhogen van detail, diepte perceptie en kleur definitie .

Online kijken bij de vertrouwde vakzaak

Filter op

 
Merk
 
Materiaal
  • Onze zilveren sieraden zijn allemaal 92,5% puur zilver. De overige 7,5% bestaat uit overige metalen.

 
Kleuren
  • De kleur filter staal weergeeft alle producten die van het onedele materiaal staal zijn gemaakt. Het gaat hier wel om roestvrijstaal.

  • De kleur filter tricolor weergeeft de producten die van  drie kleuren edele metalen zijn gemaakt. Bijvoorbeeld geel, wit en rood goud. 

  • Wit goud is een legering van goud met palladium. Meestal wordt er een afwerklaag van rhodium voor een witte glans toegepast. Dit wordt rhodineren genoemd. De laag slijt er na verloop van tijd af en hierdoor wordt de orginele kleur van de legering zichtbaar. Mocht dat met een van onze sieraden gebeuren kunnen wij dat voor u herstellen.

  • Een zilveren sieraad heeft ook vaak een zilveren kleur.

 
Aanbiedingen
 
Prijs