Contactlenzen

Op zoek naar de beste contactlens voor jouw ogen, maak een afspraak en laat je deskundig informeren.

Contactlenzen

Contactlenzen zijn een populaire en gemakkelijke oplossing voor het corrigeren van uw ogen. Door het toepassen van de meest moderne materialen en aanpastechnieken kunnen wij u deskundig de juiste lenzen aanmeten. Door de jarenlange ervaring kunnen wij u deskundig adviseren.  Wij kunnen u alle contactlenzen van de meeste fabrikanten aanbieden tegen een relatief gunstige prijs doordat wij zonder een kostbare overhead werken en toch een vrij grote contactlenzenpraktijk hebben. 

 

Vormvaste contactlenzen

Deze lenzen worden ook wel 'harde lenzen' genoemd. Wij meten deze vormvaste lenzen met de meest geavanceerde topograaf aan waardoor het hoogste comfort gewaarborgd is. Hierdoor is het onder andere mogelijk om op een professionele manier nachtlenzen aan te passen. Maar ook multifocale contactlenzen kunnen zo met succes worden aangemeten. 

Zachte contactlenzen

De meest comfortabele contactlenzen blijven toch de zachte contactlenzen. Mits optisch mogelijk zijn dit de lenzen waar vaak de voorkeur naar uit gaat. De zachte hydrofiele contactlenzen zijn er in zeer veel verschillende materialen en pasvormen. Wij bieden hier jaarpakketten van aan die het mogelijk maken probleemloos lenzen te dragen. We hebben al een pakket vanaf € 150,- voor een jaarpakket voor sferische contactlenzen (zonder cylinder) inclusief vloeistof en speciale lenshouder. We hebben ook pakketten voor torische en multifocale contactlenzen voor zeer aantrekkelijke prijzen.

Maak een afspraak

De heren Geer Verlinden en Erik van de Ven hebben door jarenlange ervaring in de oogheelkunde de mogelijkheid u deskundig en objectief te adviseren. Een gunstige prijs-kwaliteitverhouding is dan ook gewaarborgd. Maak een afspraak en laat u vrijblijvend informeren over de vele mogelijkheden.