Deskundige oogmeting

Wij meten uw ogen deskundig op met de modernste oogmeet apparatuur.

Deskundige oogmeting

Het is belangrijk dat u regelmatig uw ogen laat meten. U kunt bij ons altijd terecht voor een deskundige oogmeting. De heer Geer Verlinden heeft jaren als technisch oogheelkundig assistent gewerkt in een groot regionaal ziekenhuis op de afdeling oogheelkunde. Erik van de Ven is ook jarenlang deskundig op het gebied van optiek, naast zijn baan als oogmeetkundige voor Juwelier Optiek Verlinden werkt hij bij Bergman Clinic op de afdeling oogchirugie. Heeft u het gevoel dat u slechter ziet of bent u ontevreden met uw huidige bril, dan meten wij uw ogen vakkundig op. Wij proberen uw klacht altijd vakkundig te verklaren en te komen tot een passende oplossing. De vele mogelijkheden en merken in enkelvoudige en multifocale brillenglazen bieden u een grote keuze. Wij proberen u op een zo objectief mogelijke manier te adviseren. U heeft bij ons de mogelijkheid om uw brillenglazen te wijzigen binnen drie maanden na aankoop als het beoogde resultaat achterwege blijft. 

Afspraak maken

Wilt u uw ogen laten opmeten of uw contactlenzen laten controleren, maak dan altijd een afspraak. U kunt telefonisch een afspraak maken via 0485-451291. Voor openingstijden klik hier

Moderne apparatuur

Wij beschikken over de meest moderne oogmeet- en optometrieapparatuur. Zien wij onvolkomenheden of denken wij dat het toch beter is om de oogarts te bezoeken, dan geven wij u een brief mee om daarmee naar de huisarts te gaan voor een verwijzing naar de oogarts. Om ook kwalitatief hoogwaardige brillenglazen aan te bieden werken wij samen met gerenomeerde fabrikanten zoals Rodenstock, Zeiss, Hoya Essilor en HOC. Wij hebben glazen in alle prijsklassen.