Opheffingsuitverkoop, aan al het goede komt een einde

Opheffingsuitverkoop, aan al het goede komt een einde

Wij stoppen eind 2022 met de juweliersafdeling. Door onze leeftijd en opgelopen ziekte hebben wij besloten eerder te stoppen dan we in onze gedachte hadden. Een overname van de juwelierszaak is niet gelukt.

De optiek afdeling wordt OVERGENOMEN DOOR DE DAMES STOKVIS EN STOKVIS uit Someren. De optiekafdeling wordt verplaatst naar Mill (voormalige Rabobank kantoor aan de markt in Mill geopend vanaf eind december/begin januari 2023

           OPHEFFINGSUITVERKOOP JUWELIER OPTIEK VERLINDEN

OP=OP honderden sieraden en horloges voor een aantrekkelijke prijs OP=OP

Ook brillen, brillenglazen en zonnebrillen tegen zeer aantrekkelijke prijzen.

Bent u geintresseerd dan kunt u kopen in de winkel of via de website, ook kunt het sieraad of horloge  reserveren op de website, tot maximaal 14 dagen.

Het kan voorkomen dat een sieraad of hologe in de winkel verkocht is en nog niet van de site, dit duurt ongeveer 2 uur voor de actuele voorraad op de site is aangepast. Mocht dit gebeuren en het horloge of sieraad is al verkocht dan storten wij het door u betaalde bedrag direct terug. Reserveren kan tot maximaal 14 dagen. De reserveringen worden na deze periode van 14 dagen automatisch verwijderd zonder recht van koop.

Alle horloges Klik hier

Alle gouden ringen met diamant Klik hier

Alle trouwringen Klik hier

Het is zeer gunstig tijdens de uitverkoop oude versleten gouden sieraden om te ruilen tegen mooie nieuwe sieraden of horloges. Contant kan ook zie voorwaarden goudinruil. klik hier

 

 

Opheffingsuitverkoop, aan al het goede komt een einde