Roos sieraden

Roos sieraden

In mei 2010 lanceerde Rien Rozendaal zijn eigen lijn; Roos 1835. Roos 1835 refereert aan de traditionele roosdiamant en aan de geschiedenis van zijn familie van juwelen ontwerpers en makers. Rien Rozendaal is de zesde generatie en weet de eer hoog te houden. Spanning in het ontwerp, juiste verhouden en elegantie zijn belangrijke pijlers in de ontwerpen van Rien Rozendaal.  Ook het oog voor detail en afwerking zorgen voor sieraden van de hoogste kwaliteit.

Vakmanschap en kwaliteit
De ontwerpen van Roos worden met de hand vervaardigd door echte goudsmeden. Er wordt uitsluitend gebruik gemaakt van de meest hoogwaardige materialen.  Voor het goud van de Roos 1835 collectie wordt een speciale legering gebruikt met een warme kleur en een heel grote hardheid. De legering waarborgt de kwaliteit en zorgt ervoor dat de sieraden lang mooi blijven. Om ook de kwaliteit van de diamant hoog te houden worden de diamanten geselecteerd op zuiverheid, kleur en perfecte slijpsel. Roosdiamant wordt onregelmatig geslepen waardoor elk sieraad uniek is en een bijzonder karakter krijgt. 

Collecties
De Roos collectie kent drie verschillende collecties. Als eerste de Timeless Roos collectie. Deze collectie kenmerkend met het gebruik van rosé- en witgoud en briljant. Typical Roos is herkenbaar aan haar klassiekere modellen. En als laatste de Taille Roos collectie. Deze collectie is zeer uniek door sieraden met roosgeslepen diamanten. Alle collecties bestaan uit sieraden van 18 karaat goud en de roosgeslepen diamanten zijn van zeer hoge kwaliteit.

Voor zowel Roos als Juwelier Verlinden zijn kwaliteit en vakmanschap heel belangrijk. De hoge kwaliteit en de mooie sieraden van Roos gecombineerd met  ons deskundig advies en oog voor detail helpen wij u graag bij het kiezen van een sieraad dat bij u past.

Roos sieraden