80 jarig jubileum!

80 jarig jubileum!

1 november is het zover: dan bestaat juwelier optiek Verlinden 80 jaar. 

Juwelier Verlinden bestaat al sinds 1 november 1936. In dat jaar begon Piet Verlinden als gediplomeerd uurwerkmaker in de boerderij waar hij woonde horloges te repareren. Op dat adres aan de Pastoor Jacobsstraat ontstond een bedrijf dat snel uitgroeide en samen met een vijftal medewerkers de oorlogsjaren overleefde. Na de oorlog werd er een nieuw pand gebouwd in het centrum van Sint Hubert.

De winkel is daar nog steeds gevestigd. Door het plotseling overlijden van de oprichter werd het bedrijf overgenomen door zijn broer Wim Verlinden die een boerenbedrijf had in de Noordoostpolder. De jaren daarna werd het bedrijf veelvuldig gemoderniseerd en regelmatig verbouwd om met de tijd mee te gaan.

Eind tachtiger jaren is het regionaal bekendstaande bedrijf overgegaan in handen van diens zoon Geer die er samen met zijn vrouw Marianne een modern juwelier optiek bedrijf van hebben gemaakt. In de tijd dat wij als Juwelier Optiek Verlinden bestaan, hebben we veel ervaring opgedaan, veranderingen ondergaan en binding gekregen met veel van onze klanten. In al die jaren staat een tevreden klant bij ons hoog in het vaandel. Dat is altijd zo geweest.

Wij vieren ons 80-jarig bestaan door iets lekkers mee te geven bij aankoop en verschillende evenementen het hele jaar. Hou onze website in de gaten voor de informatie over deze jubileum evenementen. 

80 jarig jubileum!