DNEye dag!

DNEye dag!

De nieuwe DNEye® scanner van Rodenstock. Meer zien met de nieuwste brillenglazen dankzij een revolutionaire oogmeettechniek.

VAN TOEN NAAR NU Wie vroeger naar de opticien ging, kreeg een vrij eenvoudige oogmeting. Je had een min- of een plusafwijking en dat was het wel zo’n beetje. Later werd het oogonderzoek verder uitgebreid met extra oog zorg en steeds modernere apparatuur. De opticien neemt de resultaten van het onderzoek mee in zijn advies. Een grote stap voorwaarts, zeg maar oogmeting 2.0.

IK ZIE, IK ZIE, WAT JIJ NIET ZIET…. EN HET IS OOGMETING 3.0 Dankzij de DNEye® scanner zijn we toe aan een derde stap in oogmetingen. Een revolutionair apparaat waarmee  we zeker 25x nauwkeuriger kunnen meten. De DNEye® scant het oog met een onschadelijke lichtstraal, waarbij het  1500 hypernauwkeurige metingen verricht.

NACHTBLIND? Veel mensen denken onterecht dat ze nachtblind zijn. In werkelijkheid is hun oogafwijking ’s nachts en tijdens de  schemer anders dan overdag. De DNEye® scanner bootst verschillende lichtomstandigheden na en meet vervolgens  de exacte afwijking bij diverse pupilgroottes. Zo heeft u altijd optimaal zicht: overdag, tijdens de schemer en ’s nachts.

VERMOEIDE OGEN? Wist u dat uw ooglens kantelt, wanneer u leest? Hierdoor kunnen oogfouten ontstaan, waardoor het beeld op uw  netvlies niet optimaal scherp is. De DNEye® scanner neemt deze kanteling mee in zijn analyse. De extra meetgegevens gebruiken we bij het nauwkeurig inslijpen van uw multifocale brillenglazen. Het resultaat? U heeft minder last van vermoeide, prikkende ogen.

KOSTELOZE OOGMETING Maak een afspraak en kom langs op 15 maart, want dan staat de Rodenstock DNEye® scanner de hele dag  opgesteld in de speciale DNEye® caravan voor onze winkel! Wees er snel bij , dan bent u verzekerd van een kosteloos  onderzoek. Tijdens deze exclusieve Rodenstock DNEye® dag ontvangt u eenmalig een waardecheque ter waarde van  €100,- korting op de aanschaf van een paar Rodenstock glazen met DNEye® techniek cadeau!

DNEye dag!