Nieuw: Tirisi

Nieuw: Tirisi

Sinds kort hebben wij het merk Tirisi in onze collectie opgenomen. We vertellen u graag meer over het merk en laten u graag alle mooie sieraden zien.

Tirisi Jewelry, geboren op de catwalk en gedragen in de stad. Met een verbazingwekkend oog voor detail is dit jonge merk ontworpen en ontwikkeld door een Nederlands echtpaar. Natascha en Julian wonen in het centrum van het bruisende Amsterdam, in het hart van Europa. Dit knappe fashion forward duo geniet van de vrijheid van het moderne Amsterdam in combinatie met de oude stad. We werden constant geïnspireerd door onze prachtige stad en onze inspiratie voor veel van onze iconische ontwerpen werd geboren op straat. Het merk Tirisi Jewelry is slechts 6 jaar oud, maar in de korte geschiedenis heeft het merk internationale bekendheid gekregen.

"Tirisi is een levensreis. Het kan nooit stoppen. Dus het is aan ons om de wereld rond te reizen en inspiratie te halen uit alles wat we zien, horen, eten en aanraken. Dit geeft ons zoveel nieuwe ideeën om vandaag sieraden te maken voor vrouwen. We zijn allemaal zo veranderd. Een dame speelt tegenwoordig zo'n belangrijke rol in de samenleving en we geven die zelfverzekerde - en niet te vergeten - modieuze dame de sieraden die ze wil bezitten. Dit zijn de sieraden die ze aan haar kinderen wil doorgeven. ' aldus Tirisi. 

U kunt hier de collectie bewonderen

Nieuw: Tirisi