CORONA dreiging winkelsluiting

CORONA dreiging winkelsluiting

Zondag 13 december 2020

Beste klant

In deze onzekere tijden willen wij u, als gewaardeerde klant, graag op de hoogte houden van onze maatregelen ten aanzien van het corona-virus.

Zoals het er nu naar uitziet kan het zijn dat de winkel gedeeltelijk gesloten moet worden i.v.m het corona virus. De juweliersafdeling is niet essentieel de optiek is dat wel. Wij zullen er alles aan doen om u van dienst te kunnen zijn. Wij hebben de plannen klaar om een drive-in te creeren alwaar u spullen op kunt halen.  U kunt de meeste sieraden en horloges zien op onze website. Onze medewerksters kunnen u ten alle tijden telefonisch begeleiden met het uitzoeken van een sieraad of horloge telefoon 0485-451291.  U kunt dit sierraad eventuueel afrekenen op de site maar met de mobiele pin of contant bij de drive-in kan natuurlijk ook. U kunt dit dan ophalen, netjes ingepakt en eventueel op maat gemaakt bij onze drive-in die u in kunt rijden vanaf de Lange-schoolstraat en kunt verlaten via de Pastoor Jacobsstraat. De drive-in zal gedeeltelijk worden overkapt. Onze excusus voor dit ongemak. Wij hopen dat u allen toch een fijne maar vooral gezonde kerst mag beleven. Zodra wij meer weten kan een en ander wijzigen.

Wij hebben de volgende maatregelen genomen :

Optiek

Oogmetingen kunnen alleen als de klant geen klachten heeft als:

  • Verkouden
  • Keelpijn
  • Hoesten
  • Koorts

Klanten kunnen geweigerd worden als de opticien toch merkt dat de klant niet klachten vrij is.

Lenzen controles kunnen gedaan worden indien de klant geen klachten heeft.

Als bovengenoemd.

Indien er met een spleetlamp gewerkt moet worden wordt vooraf instructie gegeven zodat er niet gesproken hoeft te worden bij het controleren.

 

Wij hopen op uw begrip

Geer en marianne verlinden en medewerkers