CORONA Optiek open Juwelier gesloten

CORONA Optiek open Juwelier gesloten

Maandag 14 december 2020

Beste klant,

Zojuist hebben wij de toespraak van premier Rutte gezien en moeten wij helaas melden dat de juwelier moet sluiten. Deze zal niet toegankelijk zijn en sieraden en horloges kunnen worden afgehaald middels een drive in. De optiek zal wel geopend blijven, deze kunt u blijven bezoeken met inachtneming van de coronamaatregelen.

Wij proberen u nog steeds te helpen bij het vinden van het perfecte kerstcadeau door middel van contact via telefoon, mail, whatsapp en mogelijk binnenkort ook online afspraken. Zodat u vanuit huis een mooi sieraad of horloge kunt uitzoeken, met alle aandacht die u van ons gewend bent. Op onze parkeerplaats zal een 'drive-in' worden gerealiseerd om zo cadeaus of andere aankopen/reparaties op te halen. Mocht u niet in de gelegenheid zijn of liever uw cadeau thuis laten bezorgen dan kan dit binnen een straal van 30 km. 

Beste klant

In deze onzekere tijden willen wij u, als gewaardeerde klant, graag op de hoogte houden van onze maatregelen ten aanzien van het corona-virus.

Maandag 14 december 18.00u

Wij plaatsen hier vanavond nog een update zodra er meer bekend is over de nieuwe corona maatregelen. De optiek mag open blijven en morgen realiseren wij een drive in voor de juwelier. Ook bezorgen tot 30 kilometer gaat tot de mogelijkheden behoren. De exacte mogelijkheden vermelden wij vanavond nog of dinsdag morgen.

De optiek afspraken kunnen doorgaan.

Zondag 13 december 18.00u.

Zoals het er nu naar uitziet kan het zijn dat de winkel gedeeltelijk gesloten moet worden i.v.m het corona virus. De juweliersafdeling is niet essentieel de optiek is dat wel. Wij zullen er alles aan doen om u van dienst te kunnen zijn. Wij hebben de plannen klaar om een drive-in te creeren alwaar u spullen op kunt halen.  U kunt de meeste sieraden en horloges zien op onze website. Onze medewerksters kunnen u ten alle tijden telefonisch begeleiden met het uitzoeken van een sieraad of horloge telefoon 0485-451291.  U kunt dit sierraad eventueel afrekenen op de site maar met de mobiele pin of contant bij de drive-in kan natuurlijk ook. U kunt dit dan ophalen, netjes ingepakt en eventueel op maat gemaakt bij onze drive-in die u in kunt rijden vanaf de Lange-schoolstraat en kunt verlaten via de Pastoor Jacobsstraat. De drive-in zal gedeeltelijk worden overkapt. Onze excusus voor dit ongemak. Wij hopen dat u allen toch een fijne maar vooral gezonde kerst mag beleven. Zodra wij meer weten kan een en ander wijzigen.

Wij hebben de volgende maatregelen genomen :

Optiek

Oogmetingen kunnen alleen als de klant geen klachten heeft als:

  • Verkouden
  • Keelpijn
  • Hoesten
  • Koorts

Klanten kunnen geweigerd worden als de opticien toch merkt dat de klant niet klachten vrij is.

Lenzen controles kunnen gedaan worden indien de klant geen klachten heeft.

Als bovengenoemd.

Indien er met een spleetlamp gewerkt moet worden wordt vooraf instructie gegeven zodat er niet gesproken hoeft te worden bij het controleren.

 

Wij hopen op uw begrip

Geer en marianne verlinden en medewerkers