Registeren Inloggen Winkelwagen

Corona maatregelen

Corona maatregelen

Maart 2021

Beste klant,

Zoals bekent kunt u onze juwelierszaak weer bezoeken maar dan moet u wel een afspraak maken i.v.m de corona maatregelingen. Bel 0485-451291 en maak een afspraak om onze winkel te bezoeken. U kunt ook op onze website een bestelling plaatsten die u op kunt komen halen in onze winkel. Voor reparaties aan sieraden en service voor horloges kunt u gewoon binnen komen.  De optiekzaak is gewoon geopend, deze kunt u blijven bezoeken met inachtneming van de coronamaatregelen. u kunt gewoon een afspraak maken voor een oogmeting en een nieuwe bril uitzoeken. ook lenscontroles blijven mogelijk mits op afspraak.

Wij proberen u nog steeds te helpen bij het vinden van een mooi sieraad of horloge, door middel van contact via telefoon, mail, whatsapp. Zodat u vanuit huis een mooi sieraad of horloge kunt uitzoeken, met alle aandacht die u van ons gewend bent. 

Wij houden u op de hoogte. U kunt op onze website of op Facebook en Instagram kijken.

Ook zijn wij telefonisch bereikbaar: 0485-451291. Of via Whatsapp 0626665995 (hiermee kunnen wij ook via videobellen u sieraden en horloges tonen) of mail info@verlinden.tv.

Wij danken u hartelijk voor uw begrip en we hopen dat we u snel weer op een normale manier  in onze winkel mogen ontvangen.

Met vriendelijke groet, 

Geer & Marianne en Team Verlinden