Registeren Inloggen Winkelwagen

Nieuwe Corona maatregelen

Nieuwe Corona maatregelen

Maandag 14 december 2020

Beste klant,

Zojuist hebben wij de toespraak van premier Rutte gezien en moeten wij helaas melden dat de juweliersafdeling moet sluiten. Deze zal niet toegankelijk zijn en om u toch zo veel mogelijk van dienst te zijn hebben wij een drive-in/take away vanaf woensdag ingericht. De optiek zal wel geopend blijven, deze kunt u blijven bezoeken met inachtneming van de coronamaatregelen. De afspraken kunnen gewoon doorgaan.

Wij proberen u nog steeds te helpen bij het vinden van het perfecte kerstcadeau door middel van contact via telefoon, mail, whatsapp en mogelijk binnenkort ook online afspraken. Zodat u vanuit huis een mooi sieraad of horloge kunt uitzoeken, met alle aandacht die u van ons gewend bent. Op onze parkeerplaats zal een 'drive-in' worden gerealiseerd om zo cadeaus of andere aankopen/reparaties op te halen. De drive-in zal worden ingericht vanaf het parkeerterrein aan de Lange Schoolstraat, u kunt zo ons parkeerterrein oprijden en via de Pastoor Jacobsstraat het parkeerterrein verlaten. 

Mocht u niet in de gelegenheid zijn of liever uw cadeau thuis laten bezorgen dan kan dit binnen een straal van 30 km. 

Wij houden u op de hoogte. U kunt op onze website of op Facebook en Instagram kijken.

Ook zijn wij telefonisch bereikbaar: 0485-451291. Of via Whatsapp 0626665995 (hiermee kunnen wij ook via videobellen u sieraden en horloges tonen) of mail info@verlinden.tv.

Wij danken u hartelijk voor uw begrip en we hopen dat we u snel weer in onze winkel mogen ontvangen.

Met vriendelijke groet, 

Geer & Marianne en Team Verlinden