Drive in Take-Away Click&collect  of beeld bellen tijdens lockdown

Drive in Take-Away Click&collect of beeld bellen tijdens lockdown

U bent weer welkom in onze zaak

U kunt online bestellen en afhalen in onze Juwelier drive-In. Click&collect

Drive-in Take-away outdoor geopend tijdens openingsuren, dus online bestellen en afrekenen en vandaag buiten ophalen in de drive-In of daar afrekenen kan ook (pinnen of contant) tijdens openingstijden met dezelfde service als u van ons gewend bent.

Of bel 0485-451291 en U wordt direct geholpen tijdens openingstijden.

Wij kunnen U ook sieraden tonen in de etalage zodat u buiten kunt zien wat u het mooiste vindt, we pakken het dan netjes in en u rekent het buiten af met pin of contanten.

Voor reparaties goud zilver, horloges en optiek mag u gewoon naar binnen komen.

 

Tijdens onze openingstijden kunt u gebruik maken van CLICK&COLLECT inonze speciaal ingerichte afhaal drive-in Take-Away op ons parkeerterrein. U bestelt of reserveerd online een sieraad of horloge en rekent het af op onze site of via pin als u het op komt halen. Wij zorgen dan dat het mooi ingepakt voor u klaar staat. U rijdt met de auto de drive in binnen en belt ons nummer wat daar vermeld staat. Wij komen uw bestelde sieraad of horloge buiten bij u afgeven in een tasje na overhandiging van het bestelformulier dat u bij het bestellen ontvangt en indien aangegeven pint u dan de aankoop. Wij hopen u op deze manier van dienst te kunnen zijn. Natuurlijk doen wij ons best om drukte te voorkomen en proberen wij zo min mogelijk contactmomenten te creëren. Uiteindelijk willen we allemaal van dat vervelende virus af. Wij wensen u ondanks alles toch hopelijk een beter, gezond en gelukkig 2022 toe. 

Voor reparaties van sieraden, horloges en de optiek mag u gewoon binnen komen met in achtneming van de bestaande regels

Drive-in Take Away geopend tijdens openingstijden.

Drive in Take-Away Click&collect  of beeld bellen tijdens lockdown