Registeren Inloggen Winkelwagen
Welkom op de site van Juwelier Optiek Verlinden Sint Hubert

Juwelier Optiek Verlinden in Sint Hubert is al sinds 1936 een begrip in de regio. De juwelier- en optiekzaak zijn door de jaren heen uitgegroeid tot een modern bedrijf dat in een grote regio bekend staat om zijn uitgebreide assortiment, goede service en vakmanschap. Op deze website is het mogelijk online een deel van onze actuele voorraad schitterende sieraden en horloges te bekijken. Dus wat u ziet is op voorrraad. U kunt direct zien wat er in de winkel te koop is. U bent van harte welkom in onze zaak om het zeer uitgebreide assortiment te bekijken. U vindt ons aan de doorgaande weg Uden-Gennep (N264) in het centrum van Sint Hubert, parkeren kunt u gratis voor de deur.

 "Ontdek het in Sint Hubert"

 

Onze zaak

Ons pand vindt u in het centrum van Sint Hubert. Wij beschikken over een ruime eigen parkeergelegenheid, zodat u gratis voor de deur kunt parkeren. Onze gecombineerde zaak bestaat uit een juweliers- en optiekgedeelte. Bij binnenkomst zal u door een van onze deskundige medewerkers worden aangesproken. Aan de rechterzijde vindt u het juweliersgedeelte met in het voorste gedeelte onze gouden sieraden, al dan niet met briljant of prachtige edelstenen. Achterin de zaak hebben wij een gedeelte ingericht met de mode- en trendmerken.

Aan de linkerzijde vindt u de optiekafdeling met achterin de oogmeetruimtes met daarvoor onze collectie brillen en zonnebrillen. U kunt in onze zaak gebruikmaken van gratis wifi. U bent altijd welkom om vrijblijvend te komen kijken en u deskundig te laten informeren over de tal van zaken aangaande onze branche.