Retourneren

Retoureren

Retourneren kan binnen 14 dagen na ontvangst van de goederen. Stop het ingevulde retourformulier in de doos en stuur de verzending naar:

Juwelier Optiek Verlinden
Pastoor Jacobsstraat 34
5454 GN Sint Hubert

Retourvoorwaarden

Artikelen dienen onbeschadigd te worden geretourneerd. Inclusief eventuele labels of stickers die op of aan de producten zijn bevestigd. Artikelen worden na ontvangst uitvoerig gecheckt. Behalve beschadigingen en / of aanwezigheid van labels of stickers, kijken wij tevens naar zichtbare draagsporen. Als blijkt dat er sprake is van draagsporen, beschadigingen of het ontbreken van labels / stickers, dan kunnen wij waardevermindering in rekening brengen. Als wij artikelen niet binnen de 14 dagen retourtermijn ontvangen, dan zijn wij voorbehouden om het pakket naar je terug te sturen. Neem voor eventuele uitzonderingen op deze regels contact met ons op via info@verlinden.tv.

Kosten

De verzendkosten voor retourneren zijn voor eigen rekening.

Ruilen

Het is mogelijk om je artikel te ruilen tegen een ander artikel of een zelfde artikel in een andere maat, indien daar sprake van is en dit product op voorraad is.

Terugbetaling

Na ontvangst van jouw teruggestuurde artikel storten wij het geldbedrag binnen 5 werkdagen terug. We hanteren hierbij dezelfde betaalmethode als gebruikt bij de aankoop van het artikel. Uitzondering hierop is als er vanuit de klant een verzoek is gedaan een andere betaalmethode voor terugbetaling te hanteren.